Soms kan het handig zijn als berichten, die er op dat moment niet toe doen, niet getoond worden in het voorbeeldscherm.

 

Zo zou je bijvoorbeeld berichten van de witte lijst kunnen verbergen. Daardoor krijg je dan (vrijwel *) alleen berichten te zien die door MailWasherPro als "spam" of "onbeslist" zijn geclassificeerd. Berichten dus, die je waarschijnlijk nog persoonlijk wilt beoordelen.

 

Andersom kan natuurlijk ook: het verbergen van alle berichten die door MailWasherPro als "spam" of "onbeslist" zijn geclassificeerd **, maakt het gemakkelijker om je "goede" mail te lezen.

 

Hoeveel berichten er op een bepaald moment zijn verborgen wordt onder aan het scherm weergegeven, in een "envelop- pictogram". Door op dit pictogram te klikken, wissel je tussen het tonen of verbergen van E-mails.

 

Je kunt E-mails verbergen, met behulp van het volgende spamgereedschap:

Witte lijst, onder opties

Zwarte lijst, onder opties

Filters, onder het tabblad "waardering van dit filter"

Externe zwarte lijsten, onder opties.

First Alert!

 

*- Sommige filters bieden je de mogelijkheid, om berichten die zijn gemarkeerd om te wissen niet te verbergen. Deze keuze is vooral aan te raden in de witte lijst, omdat je zo kunt beoordelen of MailWasherPro terecht heeft bepaald dat een bericht van een afzender op deze lijst tóch spam is

.

**- In andere filters kun je aangeven dat berichten met een wismarkering juist wel verborgen moeten worden. Dat stelt je in staat, om de "goede" mail gemakkelijker te vinden. Nadeel is natuurlijk, dat je daardoor geen, of minder overzicht hebt op de berichten die automatisch gewist zullen worden, met alle gevolgen van dien.

 

 


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.