In dit instellingenscherm vind je de categorieën: Algemeen en Berichten terugzetten

 

Algemeen

Bewaar verwijderde E-mails X dagen: Geef hier het aantal dagen op dat gewiste berichten in de prullenbak bewaard moeten blijven voordat ze definitief worden gewist. Maximaal is dit 60 dagen.

 

 

Berichten terugzetten

Terugzet- account gewiste E-mail: Als MailWasher een E-mail vanuit de prullenbak terugzet in het postvak in ("herstelt"), wordt geprobeerd dat te doen via de uitgaande server van de account vanwaar het bericht is verwijderd. Als dit niet gaat, gebruikt MailWasher de uitgaande server van het hier ingestelde account om de E-mail terug te zetten. NB: MailWasher kan ten hoogste het onder instellingen >> Algemeen >> Prestaties >> SpamControle versneller ingestelde aantal regels van een bericht terugzetten.

 

Voeg afzender automatisch toe aan Witte lijst: Als je dit keuzevak aanvinkt, voegt MailWasher de afzender automatisch toe aan de Witte lijst wanneer je een E-mail terugzet ("herstelt") naar postvak in.


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.