Hoogste peil; inmiddels alweer wat gedaald ivm de broodnodige uitgaven vooraf..
mei 2009: Er zijn al flink wat noodzakelijke uitgaven gedaan.
Gelukkig blijft er  ook geld binnen komen; we hebben we nu weer  903,52,- in kas.
Heb jij je bijdrage al gestort?

 


€ 1100

€ 1000

€ 900

€ 800

€ 700

€ 600


€ 500

€ 400

€ 300

€ 200

€ 100

 

 


 

 

 

Kabellogo

Zaandam, 4 juni 2009

De reunie was.... ik kan er geen woorden voor vinden......:. geweldig, overweldigend, super... KABELGAT, THUIS! Dát gevoel. Een gevoel dat zich niet in woorden laat uitdrukken. Het staat een beetje raar voor mij om het organiserend comité te bedanken; (ik maakte daar immers zelf deel van uit), maar toch: iedereen die heeft meegeholpen om deze reunie tot een succes te maken: BEDANKT! Zonder de anderen tekort te willen doen: een aparte vermelding verdient natuurlijk onze allereigenste Controlfriek, Mister Kabelgat himself: Paul Vreeken!! Zonder deze onvermoeibare spin-in-het-web, die alle touwtjes stevig in handen hield (zoals menigeen heeft kunnen merken) en die vaak tot dik na middernacht achter zijn computer zat om de broodnodige mailtjes rond te sturen, was dit FEEST, dat de reunie toch uiteindelijk geworden is, heel anders verlopen. Paul... bedankt! En stopt het hiermee??? Nou.. ikdachtutniet! Allereerst gaat het Digitale Kabelgat verder. De website en het fotoboek (sinds kort aangevuld met een echt filmhuis) blijven in de lucht. Daarvoor kunnen we mooi het geld gebruiken dat er -na aftrek van alle nog te betalen kosten- overblijft.

Als ik de stemming op de reunie goed heb ingeschat heeft Felixcat echt niet, zoals Paul zei, "voor de allerlaatste keer opgetreden"! En zeker weten: de volgende reunie laat geen tientallen jaren op zich wachten. Aftellen op de vingers van één hand lijkt me eerder voor de hand liggend... Er zijn namelijk nog touwtjes waar andere mensen (voorlopig heel voorzichtig) aan trekken......
5 juni 2009: Nog geen week na de reunie is al aan de financiele voorwaarden voldaan om het Digitale Kabelgat nog jaren te laten bestaan (en zelfs alvast een buffer creëren voor de volgende keer): er staat nu ruim € 1100,- op ons rekeningnummer. Dank allemaal voor jullie gulle giften... 't Kabelgat BLIJFT!

Rob Hond