Discussiegroep = Praethuis

Om niet opnieuw "het wiel uit te moeten vinden" maken we gebruik van bestaande (liefst gratis) diensten bij de organisatie van de reunie. Nieuws en mededelingen geven we weer via onze Google discussiegroep die in het vak hiernaast wordt weergegeven.

Hier houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de reunie. . Enneh... je kunt niet alleen lezen, je kunt ook meepraten (nou ja... "praten"..., het is meer typen natuurlijk). Om mee te "praeten" moet je wel lid zijn van deze discussiegroep, ons praethuis dus. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan via het aanmeldvak hiernaast!

Tip: Als je in de rechterkolom op "pagina's" klikt, krijg je alle informatie en mededelingen die hier in de loop der tijden geplaatst zijn op een rijtje. Klik daarna op het onderwerp waarover je meer wilt weten...

Niet aanmelden en toch meepraeten? Gebruik het gastenboek!

Kabelgatters zijn een beetje eigenwijs... (duikt weg).. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld helemaal geen zin om zich aan te melden bij een of andere groep en al helemaal niet bij Google. Tja... onder anderen voor die mensen hebben we een gastenboek! Daar kun je, zonder je te registreren, toch korte berichtjes op de website kwijt. Overigens kun je ook een bericht in 't Praethuis plaatsen ZONDER je aan te melden: stuur een mailtje naar kabelgat@googlegroups.com en verbaas je: de tekst van je bericht zal probleemloos in 't Praethuis verschijnen... probeer het maar!

 

Terug

 

 

Google Discussiegroepen
Aanmelden bij het praathuis
E-mailadres:
Naar deze groep gaan
Niet aanmelden en toch meepraten? Gebruik het gastenboek!

Terug