Mail controleren

Met een klik op "Controleer E-mail" geef je MailWasher de opdracht om te controleren of er nieuwe mail voor je klaarstaat op de servers van je provider. Mailwasher toont vervolgens, in de berichtentabel, de koppen van berichten die klaarstaan op je standaard account(s). Als je meer dan een account hebt, kun je de accounts ook één voor één controleren door op het pijltje rechts van "Controleer E-mail" te klikken en daarna op het account dat je wilt controleren.

 

Stop

Klik één keer op "Stop" als je de mailcontrole wilt onderbreken; klik nog een keer op "stop" als je de evaluatie van eventuele berichten wilt afbreken.

 

Was Mail

Als je, na de mailcontrole, op "Was Mail" klikt, zal MailWasher de vooraf ingestelde handelingen verrichten. Berichten die zijn gemarkeerd om te wissen worden van de server verwijderd, waarna andere acties die je eventueel hebt hebt ingesteld worden uitgevoerd.

 

Mail Programma

In plaats van de tekst "Mail Programa" toont MailWasher meestal de naam en het pictogram van je standaard mailprogramma. Door hierop te klikken open je dat programma in een apart venster, zonder MailWasher af te sluiten. Als je mailprogramma al op de achtergrond geopend is, wordt dit naar voren gehaald. Je kunt de standaard instellingen wijzigen via Instellingen>>Algemeen>>E-mail Wassen


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.