Als je MailWasherPro wilt gebruiken, moet je een licentie aanschaffen. Je kunt daarbij kiezen uit een aantal vormen: levenslang, of een abonnementsvorm waarbij je telkens, na een bepaalde periode, een redelijke bijdrage betaalt.

 

Bij een licentie horen gratis updates, ondersteuning en realtime spam blokkering.

 

e kunt direkt online de licentie van jouw keuze aanschaffen en betalen met de meeste credit cards, Paypal, check of contant. Zodra je transactie is afgerond, ontvang je een registratiesleutel die behoort bij het type licentie waarvoor je gekozen hebt.

 

Als je voor de abonnementsvorm hebt gekozen, geeft het programma je een seintje als je abonnement aan vernieuwing toe is.

 

Wanneer je  besluit om je abonnement niet te verlengen, zal MailWasherPro na afloop van je abonnementsperiode niet langer functioneren. Misschien is dan de sterk beperkte, maar gratis versie: MailWasher Free ,  iets voor jou.

 

 

Klik op de link om een licentie te kiezen en te betalen:

https://secure.firetrust.com/cart/items/add/mw2010

 

 

Website:

http://www.firetrust.com

 

 

De registratiesleutel invoeren:

Je vindt je registratiesleutel op de bevestigingspagina die je te zien krijgt als je aankooptransactie succesvol verlopen is en in de E-mail die je daarna van ons krijgt.

 

Ga in MailWasher naar Help>>Registratie en vul daar de twaalf tekens van je registratiesleutel in. Vergeet niet om op de 'ACTIVEER' knop te klikken, om de procedure af te ronden.

 


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.