Als je MailWasher op meerdere apparaten gebruikt, is het wel zo handig als instellingen, filters en dergelijke op al die apparaten gelijk zijn. Je kunt je MailWasher instellingen daarom synchroniseren met een andere computer waarop dit programma geïnstalleerd is en ook met de mobiele versie van MailWasher. Synchroniseren kan ook worden gebruikt als back- up van je instellingen. Synchroniseren doe je als volgt:

 

1- Ga op één computer naar Instellingen >> Synchroniseren

 

2- Klik op de Creëer ID knop om een MailWasher ID aan te maken.

 

3- Voer je email- addres, een gebruikersnaam en een wachtwoord in. Onthoud deze gegevens goed; je hebt ze nodig als je je gegevens wilt synchroniseren met een ander computer of met de mobiele versie.

 

4- Kies, nadat je een MailWasher ID hebt gemaakt, Mobiel of Computer (links op het scherm).

 

5- Vink de E-mail adressen aan, die je wilt synchroniseren. Let op: De mobiele versie ondersteunt momenteel nog geen IMAP en kent een maximum van vijf te synchroniseren E-mail adressen.

 

6- Vink aan, of je ook de zwarte- en witte lijst wilt synchroniseren.

 

7- Klik op de Synchroniseer!- knop.

 

Andere (mobiele) apparaten synchroniseren: Om je andere apparaten apparaten waarop MailWasherPro geïnstalleerd is te synchroniseren, kun je daarop nu simpelweg inloggen met het MailWasher ID dat je net gecreëerd hebt.

Op een computer doe je dat via: Instellingen>>Synchroniseren>>Account>>inloggen

In de mobiele app van MailWasher ga je daarvoor naar instellingen (het "tandwiel" symbooltje rechts boven in het scherm)>>Login>>

 

De gegevens die je onder 5 en 6 hebt aangevinkt, zullen nu op alle apparaten waarop je bent ingelogd gelijk ("gesynchroniseerd") zijn.

 

 


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.