In MailWasherPro zijn diverse hulpjes ingebouwd. Naast de gewone HELP pagina's zijn er handleidingen (stap-voor-stap hulppagina's), het online gebruikersforum en 'support', het hulpteam van Firtetrust.

 

Om te beginnen adviseren we je, om deze HELP pagina's goed door te nemen. We hebben geprobeerd om daar alle informatie in te verwerken die je nodig hebt om met MailWasherPro te kunnen werken.

 

Neem, voordat je contact opneemt met 'support', deze helppagina's goed door en bekijk ook het Forum. Meestal vind je daar al een antwoord op je vragen..

 

 

de HELP pagina's

De snelste manier om de HELP pagina's op te roepen, is via Help>>Help onderwerpen. Bij de meeste instellingen vind je bovendien nog context - gevoelige hulp, die verschijnt zodra je de muiscursor over een instelling beweegt.

 

 

Het gebruikersforum

Het online gebruikersforum is een enorme bron van informatie. Je vragen worden daar niet alleen beantwoord door de medewerkers van Firetrust, maar ook door duizenden medegebruikers van over de hele wereld. De voertaal is engels. Je vindt het forum hier: http://forum.firetrust.com

 

 

Contact opnemen met Firetrust support

Neem per mail contact op met het Firetrust support team (uitsluitend engelstalig): support@firetrust.com

 

 

Handleidingen

Je vindt handleidingen voor diverse programmaonderdelen verderop in deze HELP pagina's.


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.