Gewiste berichten bewaart MailWasher nog een tijdje in de prullenbak. Je kunt deze berichten daar bekijken en desgewenst terugzetten naar je Postvak In.

 

 

Om de inhoud van de prullenbak te bekijken, klik je op het tabblad Prullenbak of gebruik je het sneltoetscommando [Ctrl]+[R]

 

In de grijze balk boven de berichtentabel kun je zien, van welke periode de gewiste berichten worden getoond; standaard staat daar "vandaag". De getoonde periode kun je wijzigen door daarop te klikken, waarna je via uitrolmenu een andere keuze kunt maken.

 

Door één of meer berichten te selecteren en daarna op de Herstel knop te klikken, zet je berichten klaar om te worden teruggezet op de server van je provider, waarna je ze weer kunt binnenhalen met je E-mail programma.

 

 

LET OP: Zoals hierboven al vermeld, bepaalt de instelling van de SpamControleVersneller, die je vindt onder Instellingen>>Algemeen>>E-mail Controle, hoeveel regels er van een bericht worden opgeslagen en dus, welk gedeelte van een gewist bericht kan worden teruggehaald. Bij een te lage instelling zal bijvoorbeeld, van HTML berichten de opmaak niet kunnen worden hersteld.

 


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.