MailWasherPro is een uniek hulpprogramma waarmee je E-mails kunt beoordelen, nog voordat die op je computer staan. Dat heeft flink wat voordelen; hieronder vind je er een paar.

 

 

Bespaar tijd

MailwasherPro stelt je in staat om je e-mail beter te beheren door ongewenste rommel, zoals spam en andere onbelangrijke e-mails, vooraf te scheiden van belangrijke boodschappen. Het programma kan snel een voorbeeld van je e-mail weergeven, gesorteerd op spam en goede e-mail. Je kunt daardoor in een oogopslag bekijken of de mail juist is beoordeeld en desgewenst correcties aanbrengen. Daarna verwijder je simpelweg, met een klik op de 'was Mail' knop, al je spam en haal je de resterende, goede e-mail naar je computer.

 

 

Bespaar geld

Natuurlijk wil je graag dat alleen de gewenste e-mail in je postvak- in terecht komt. Met behulp van MailwasherPro wordt het eenvoudiger om dat te bereiken; je hoeft spam, ongewenste nieuwsbrieven en andere rommel niet meer handmatig te verwijderen. Als er een keer onverhoopt een "goede" E-mail gewist is, kan deze heel eenvoudig worden teruggevonden. Door dit alles kun je efficiënter werken en dus geld besparen.

 

 

Concentreer je op je werk

Het wordt een stuk gemakkelijker om je op je werk te concentreren als je je niet constant druk hoeft te maken om spam. De bediening van MailWasherPro werkt geheel transparant en rechttoe-rechtaan. De technische details worden door het programma volledig op de achtergrond verwerkt; "what you see is what you get".

 

 

Geef virussen en kwaadaardige E-mails geen kans

Omdat MailWasherPro de voorvertoning van je E-mails uitsluitend in 'platte tekst' weergeeft, krijgen virussen en dergelijke geen kans om je computer te binnen te dringen als je de mail via dit programma bekijkt. Na het bekijken verwijder je, met de hulp van MailWasherPro, alle verdachte mailtjes direct van de server. Alleen de goede mail blijft over, zodat je die daarna veilig naar je computer kunt halen, met je gewone E-mail programma.

 

 

Raak nooit meer E-mail kwijt

MailWasher Pro heeft een volledig doorzoekbare prullenbak, waaruit je een verwijderd mailtje weer snel en simpel terug kunt zetten naar je postvak in.

 

 

 


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.