Wie waren er???

Al maanden voor de reunie is een grote speurtocht ondernomen naar namen en adressen van mensen die geinteresseerd zouden kunnen zijn.

Van lang niet iedereen die we vonden, was gelijk duidelijk of ze echt konden, wilden of -bijvoorbeeld- van hun kinderen mochten. (alhoewel... Kabelgatters die zich iets aantrekken van wat ze mogen???? ).

Het overgrote deel van de mensen op de lijst hiernaast is echter gewoon geweest! We hebben die dag ruim vierhonderd man/vrouw geteld...

En het gaat door: zoek maar eens in het foto-en in het filmhuis naar afterparty...

NB: Standaard geven we op deze pagina alleen namen weer. Als jij op de lijst staat en ook graag je Email adres, website of telefoonnummer vermeld ziet, geef dat dan via mailtje aan webracker@kabelgat.nl even aan ons door.

Denk wel goed na voordat je zoiets doet; spammers lezen ook websites...

 

Oh ja... als je hier iemand mist waarvan jij de gegevens kent, geef dat dan alsjeblieft even door via ons formulier op DEZE pagina! Daar vind je ook een lijst van mensen die we nog zoeken.Wie weet, kunnen zij er dan de volgende keer (want die komt er; zeker weten!) ook bij zijn.....

Voor het laatst aangepast op 27 maart 2010

 

 

Naar boven

NAAM
Email
Website, Blog etc.
Opm

 

 

Niet aanmelden en toch meepraten? Gebruik het gastenboek!

Terug Zie je hierboven geen lijst?? Dan ondersteunt jouw browser geen frames! Klik hier om de lijst in een aparte pagina te openen.