Kabelgatters gezocht!

¡¡ en JIJ kunt ons helpen
(als je wilt) !!

Van de mensen op deze lijst zoeken we nog de (adres)gegevens. Als je deze gegevens van één of meer personen hebt, geef ons die dan alsjeblieft door of vraag de degene waar het om gaat om zelf contact met ons op te nemen! Je kunt het formulier onderaan deze pagina gebruiken, of zelf een mailtje sturen aan: kabelgat@kabelgat.nl

NB: het grafiekje dat we als teller gebruiken (hiernaast) is zoals, sommigen al opmerkten, niet geheel "com il fou". Eigenlijk hoort het totaal er niet in, maar puur voor ons eigen gemak staat het er toch. Bovendien: we vinden het, eigenwijs als we zijn, gewoon mooier zo...

Voor het laatst aangepast op: 17 mei 2009

 

OVERLEDEN

Tijdens onze speurtocht hebben we helaas moeten constateren, dat een aantal mensen waarnaar we zochten inmiddels overleden is.

Van diverse kanten bereikte ons het verzoek om de namen van overledenenweer te geven. In tegenstelling tot eerdere berichten, hebben we besloten om toch een In Memoriam lijst te gaan publiceren, maar dan wel één waarbij de gegevens zoveel mogelijk gecheckt zijn en waar mogelijk nabestaanden om toestemming is gevraagd.
Indien je op de hoogte bent van het overlijden van iemand die vroeger 't Kabelgat bezocht en nu eigenlijk op de reunie had moeten zijn, mail het ons rechtstreeks door en niet via het Praethuis, zodat we de gegevens eerst kunnen controleren. Mail naar kabelgat@kabelgat.nl.

 

 

Naar boven

 

 

 

Ken jij één of meer Kabelgaters die we nog niet gevonden hebben? Vul dan alsjeblieft zijn/haar gegevens hieronder in!
(vergeet niet om na het invullen op de knop "verstuur dit formulier" te klikken)

Voornaam:
Achternaam:
(indien van toepassing: ook de meisjesnaam!)
Bijnaam:

(Vul hierboven de naam in waaronder diegene destijds bekend was in 't Kabelgat)

Straatnaam:
Nr:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Email adres:
 
Opmerkingen:

BELANGRIJK! Druk, als je klaar bent met invullen, op de knop "verstuur gegevens" hieronder. Het bericht wordt dan in je Email programma geplaatst ter verzending; vergeet dus niet om het van daaruit nog te verzenden! Mocht dit bij jou niet werken, zet dan zelf alle gevraagde gegevens in een mailtje en stuur dat naar: kabelgat@kabelgat.nl !

NB: We communiceren bij voorkeur via Email; de overige gegevens zijn vooral van belang als we iemand om de één of andere reden niet per mail kunnen bereiken. Bezoek regelmatig onze website voor het laatste nieuws.

Niet aanmelden en toch meepraten? Gebruik het gastenboek!

Terug Zie je hierboven geen lijst?? Dan ondersteunt jouw browser geen frames! Klik hier om de lijst in een aparte pagina te openen.