Als je er genoeg van hebt om telkens dezelfde spam in je postvak in te zien belanden, kun je instellen dat dergelijke berichten automatisch en ongezien gewist moeten worden.

 

Dat doe je in MailWasherPro, door in te stellen dat berichten, die via SpamWaardering een bepaalde negatieve waarde hebben gekregen, automatisch naar de prullenbak moeten verhuizen.

 

Automatisch wissen zet je aan via instellingen>> SpamGereedschap>> Spamwaardering>>(vink "Wis automatisch bij deze drempelwaarde:" aan). Stel de vervolgens de waarde in met de schuifknop. Let op: een KLEINER negatief getal betekent een LAGERE drempel; berichten zullen dan eerder worden gewist. De standaardwaarde is -200.

 

Als je op de beschreven manier de waarde waarbij automatisch gewist wordt bijvoorbeeld op -125 zet en een binnenkomend bericht wordt door het totaal van de verschillende gereedschappen binnen MailWasher gewaardeerd op -130, zul je dit bericht nooit te zien krijgen.

 

Je kunt berichten ook via Eigen filters een lagere totaalwaarde geven.

 

Aan automatisch wissen zit wel een groot nadeel: Ook berichten die ten onrechte een negatieve waardering hebben gekregen zullen ongezien naar de prullenbak verdwijnen.


Op vrijblijvende basis vertaald uit het engels door Racker, met dank aan Peter V en Tony K. Deze vertaling dient uitsluitend ter ondersteuning; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Klik hier voor de originele engelse tekst.